Over ons

Onze experts

Onze verzekerings- en financieringsadviseurs helpen je graag met goed, transparant en eerlijk advies. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

BELINDA NOORLANDER

BERT WESTERVELD

FATIHA FARISSI

DAAN ADEGEEST

CORA ROMBOUT

ANDRE DE GIER

FELICIA VERKAIK

Onafhankelijk 

Jeprivéverzekeringen.nl is een onafhankelijke adviseur. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productie verplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor je altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Wat maakt ons de beste partner voor jouw verzekeringsvraagstukken? Het is onze core-business om klanten te helpen met het afdekken van risico’s en we hebben er jarenlange ervaring mee. Wij begrijpen dat je zelf wel wat beters te doen hebt en dat verzekeringen voor jou randzaken zijn die geregeld moeten worden. Daarom helpen wij jou graag eerlijk, efficient en tegen een transparant tarief met jouw priveverzekering. 

Jeprivéverzekeringen.nl, alles op één plek en met ondersteuning van een persoonlijke klantenservice.

Onze familie van websites

Bij jepriveverzekeringen.nl helpen we je niet alleen met de beste verzekeringen voor particulieren, we gaan nog veel verder. Zo helpen we jou als ondernemer ook graag met het vergelijken en afsluiten van de scherpste priveverzekeringen en zijn we vanuit ons label Financial Lease For You de meest transparante intermediair op het gebied van zakelijke auto financieringen. Deze labels vallen onder de paraplu van moederbedrijf Captive Finance, vanuit waar we ook tal van autobedrijven ondersteunen met de verzekerings- en financieringsaanvragen voor hun klanten.

Alle klanten bedankt,
wij zijn trots!

Bedankt voor jullie vertrouwen, waardevolle feedback en dagelijks enthousiasme voor ondernemen. Wij zijn enorm trots op 9.6 waarmee jullie ons beoordelen.

Show

Onze familie van websites